Cosidores mallorca

Avui cosim juntes un necesser molt exclusiu

Les participants del weekend teniu dins el sobre número 2 tot el material necessari per cosir-lo. És un necesser sense forro, si en voleu posar, no es veuran les costures a dins.

Si no ets de les afortunades, també el pots fer des de casa, necessitaràs una cremallera, fil i tela gruixada tipus polipell.

Instruccions

Tela personalitzada

Un necesser o bossa de polipell amb el teu propi disseny? Textilfy t’imprimeix el que vulguis en un munt de tipus de tela. Nosaltres hem escollit aquesta polipell dissenyada per @elenabarcelof per al necesser que és amor pur. Patrocinada per @textilfy.

Cremallera

– Cremallera patrocinada per @mercerialaveneciana.

Ho publicarem: de dissabte 5 a diumenge 6 de setembre

– Etiquetes i mencions: @cosidoresmallorca #cosidoresmallorca #cmweekend2020 #tallersweekend #necesercmweekend @textilfy @mercerialaveneciana

Tutorial

Necesser Cosidores Mallorca

Tallam les tres peces (davant, darrere i etiqueta).

Centram la cremallera amb un dels costats del necesser enfrontant la cara bona amb la cara bona de la tela (costat més curt) amb la cremallera i cosirem.

Donam la volta a la tela i asseim la costura amb un repunt.

 

Repetim el mateix amb l’altre costat de la cremallera i l’altre peça del necesser.

Col·locam l’etiqueta en un costat i asseguram amb una costura molt a la vorera (aquesta costura no es veurà després, només és perquè quan cosim no se’ns mogui).

Obrim la cremallera i encaram els costats impresos de les teles i cosim els tres costats, assegurant-nos que agafam els sobrants de la cremallera cap abaix.

Per acabar, cosim els dos cantons inferiors unint com en les imatges. Una vegada cosits els dos cantons, el necesser està acabat i només queda donar la volta!