Del 4 al 6 de setembre

WEEKEND

Pareix mentida, però per fi… AQUÍ ESTEM!

Cosidores mallorca

Estimades suricates nostres,

En primer lloc, MOLTÍSSIMES GRÀCIES per confiar en nosaltres, per la paciència que heu tengut, per aguantar al novio cabrón, per demanar taaaaaaant i a la vegada mostrar-mos tant de suport.

No us direm que enguany hagi estat fàcil perquè estaríem dient mentides, però el que sí que podem dir-vos és que hem posat tota la nostra il·lusió. Han sigut uns mesos de molta feina i alguna decepció, posposant el weekend i finalment cancel·lant-ho, però heu sigut aquí, al peu del canyó. Us estam molt agraïdes. Enguany hem donat prioritat a la gent que va venir l’any passat, però després de diverses deliberacions, hem decidit que l’any que ve serà diferent, no hi haurà tant d’estres per apuntar-se i és premiar les vostres publicacions de costures acabades amb l’etiqueta #cosidoresmallorca i la participació en els #cosimjuntes i trobades que proposem.

El segon, agrair als patrocinadors l’ajuda rebuda. Ells ens han ajudat a poder realitzar el weekend i creim que mereixen tot el nostre suport. Si el preu del weekend és tan econòmic, és gràcies a ells! Estaria genial que publicàssiu una foto de cada taller (o de la costura terminada o simplement del material) nomenant-los.

A continuació, us explicam què contenen els vostres PACKS del COSIDORES MALLORCA WEEKEND. Com ja us vàrem dir, l’any passat vàrem realitzar molts de tallers, quasi sense temps per a conèixer-nos. Enguany volíem anar més relaxades i socialitzar més entre nosaltres, pensam que això ens va fallar molt i ens agrada posar remei als nostres errors. Només anàvem a fer 2 tallers i, bé… més 2 tallers sorpresa! Us explicam què contenen les bosses i l’ordre d’apertura.

Si no ets de les afortunades que va aconseguir plaça, pots fer els tallers des de ca teva amb el teu propi material, aquí anirem penjant tots els tallers que farem.

Tallers

Què inclou el pack a més del material pels quatre talleres:

 • Merchandising de Cosidores Mallorca:
  • Una botella de vidre perquè la pugueu dur a les trobades. Alerta, no la fiquis al congelador!
  • Un quadern perquè apunteu totes les vostres idees de costura.
  • Una xapa perquè la pugueu lluir i dir que #josomcosidoramallorquina.
 • Una senalla d’ “Artesania La Palma (Capdepera)” perquè la modifiquis al teu gust, per dur les vostres costures o el que vulgueu.
 • Un vinil per a planxar-ho al vostre pijama. Ai… el misteri del pijama i la tela… A la fi us desvelam el secret! Tutorial.
 • Un val descompte de @the.sewing.cat (al sobre de la motxilla).
 • Un val descompte de @closetcase.patterns que us enviarem per whatsapp.
 • Un regal o tela dels nostres patrocinadors: @nineuk_com, @la_retalera, @kiowafabrics, @pilitejidosencants, @sucobysusana, @caljoan_com, @latrapera, @merceria_amelia_mallorca, i @totatelagranollers. A cada una d’elles trobareu de qui és i podreu etiquetar-los, si divendres ja teniu la tela, ho podeu publicar amb l’etiqueta #telaconelviernes de @donebyana
Weekend Lanyard Cosidores

Weekend Lanyard Cosidores

Primer taller del Weekend – Lanyard Cosidores Mallorca. Mirau quina preciositat de tela, vos sona?, era blava?, era verda?, era morada?

A més, si has triat l’opció de participar en els sortejos, teniu un regal segur i també entres en el sorteig “d’alguna” màquina de cosir. (1 màquina? 2 màquines?) D’aquí poc us desvelam més cosetes, però us agradarà, us ho asseguram! Que pensàveu, que ja ho anàvem a contar TOT?

Gràcies de nou pel vostre suport i confiança, sense vosaltres, no seria possible. Esperam que gaudiu de tot el que hem preparat!

Una abraçada, de les “jefas“.