cosidores mallorca – Gener

Seguim sense poder-nos reunir per cosir, però nosaltres no volem aturar i cosirem des de casa. T’apuntes a cosir amb nosaltres?

Què cosim?

THE OLIVE JACKET:

T’atreveixes a cosir una jaqueta “molona” amb nosaltres? Aquí et deixem el patró porque te la puguis cosir!

Quan compartim?

📅Dia 23/01 🏷 amb els hashtags #CosidoresMallorca #moodolivejpattern #jaquetacosidores #CosimJuntes

tens dubtes?

nosaltres ja l'hem cosit:

The Olive Jacket.

 

QUALQUE CONSELL?

 

Lo bo de que siguem els vostres conillets d’índies és que podem donar-vos alguns consells que nosaltres no varem tenir, el primer es que el tallatge del patró es gros, a més presta atenció perquè potser això et salvi la peça:

N

Les butxaques

Les butxaques són fàcils de fer, encara que si ets una mica principiant et recomanam que només facis les de dalt, sense fer la butxaca de trau, si de totes maneres, ets una kamikaze que s’atreveix amb tot, aquí et deixem un tutorial per fer les butxaques de traus.

>> Tutorial butxaca

N

Les vistes

Les quatre hem coincidit que tallaríem les vistes d’una altra manera, aquí les tallen en 5 peces, nosaltres ho faríem en 3 ajuntant la part del coll davanter amb el frontal de la jaqueta. Mesureu bé, perquè les peces del patró van superposades. El millor seria tallar la jaqueta i un cop fet, retallar les vistes.

N

Acabats dels punys

Hi ha una peça petita que serveix per fer els acabats dels punys de la jaqueta. Hauràs de tallar la màniga amb un Y, talla aquesta peça donant-li un cm més d’ample, així treballaràs més còmoda. Cus arran en una banda, volteja amb ajuda de planxa i després cus enganxant les dues bandes.

Si teniu algun problema que no hàgim comentat aquí, xiuleu !!! Per això estem!