cosidores mallorca – Febrer

Aquest mes tenim un Cosim juntes virtual especial, les Cosidores Mallorca vos proposam una costura per cosir totes juntes des de casa.

què cosim?

 
MOTXILLA Psychedelic Bag

Aquest mes farem un cosim juntes molt molt especial, cosirem aquesta motxilla enrolable amb la col·laboració de @ditex_mallorca y @morberneurope que ens han donat sa tela per les 48 primeres en apuntar-se.

Apunta’t per aconseguir la tela aquí:

PLACES EXHAURIDES

El patró i les instruccions ho pots descarregar aquí:

Aquesta trobada la patrocinen D’Tex Mallorca i Morbern Europe, ens regalen la tela exterior per a la motxilla. Et demanam 2 requisits que has de complir per poder inscriure’t:

1. L’has de cosir i publicar dia 4 de març. Si creus que no podràs no t’inscriguis, el patró estarà disponible per a tothom i el podràs cosir sense problemes. Si t’inscrius i no la publiques et penalitzarem amb tres trobades físiques/weekend.

Et donam el patró que hem fet servir, però aquesta vegada pots modificar-ho al teu gust, canviant tancaments, mides, disseny… El més important és que al final et quedi una motxilla que duguis i que t’agradi.

 

2. Quan publiquis la teva motxilla només etiqueta a @cosidoresmallorca, @ditex_mallorca i @morberneurope, si vols publicar l’altre material que utilitzaràs a la motxilla posa-ho, però a una altra publicació a part.

Si vius a la península, pots inscriure’t, et podem enviar la tela, només t’has de fer càrrec de les despeses d’enviament.

Concurs

Si has aconseguit plaça en aquest #cosimjuntes i publiques la teva motxilla dia 4,  entraràs al concurs de 3 vals de 20€ a D’tex Mallorca. El jurat estarà format per D’Tex Mallorca, Morbern Europe i Cosidores Mallorca. Així que ja saps, si vols un val, t’hauràs d’esforçar!!!

quin temps tenim?

Cosirem des del dia 2 de febrer fins el dia 4 de març. Ens podeu demanar dubtes al nostre instagram @cosidoresmallorca

QUAN COMPATIREM?

Dia 4 de març compartirem les fotos amb les etiquetes #Psychedelicbag #estoyinloveconditex #morberneurope #cosidoresmallorca i etiquetant a @cosidoresmallorca, @ditex_mallorca y @morberneurope