col·laboració amb estels del cel 

Estels del cel és un grup de mamàs i papàs que formen una xarxa de suport a les famílies que han sofert una pèrdua gestacional o perinatal… la intenció d’aquest grup és ajudar-se els uns als altres a transitar aquest dol.

Què cosim?

 
BOLIC PER EL BEBÉ:

Les famílies que sofreixen una mort gestacional o perinatal, es troben en moltes ocasions, que al moment de conèixer al seu fill/a, no hi ha robeta tan petita per a ells. Malgrat els intents de dignificar aquest moment per part de les comares, l’acaben portant envoltat un empapador de plàstic, un pany quirúrgic i/o amb un gorrito fet de vendatge tubular… La situació en sí és molt dura, i s’agreuja quan han de conéixer o acomiadar-se d’ells d’aquesta manera.

L’Hospital de Son Espases i l’Hospital Comarcal de Inca  ja empren aquests bolics. Des de Estels del Cel volen contribuir amb tots els hospitals de les illes cosint uns bolics petits, aquí podeu descarregar el tutorial de com fer-los i col·laborar amb ells. 

Quant de temps tenim?

APUNTA’T!

 📅 Proposarem un dia de recollida després del pont de la Constitució. Si voleu publicar les costures, ho podeu fer durant tot el temps que duri el termini amb les etiquetes #estelsdelcel #cosidoresmallorca #costurasolidària #capbebèsensebolic

Si vols col·laborar amb nosaltres cosint bolics omple aquest formulari:

Vull col·laborar amb Estels del Cel i Cosidores Mallorca!

10 + 10 =